marți, 30 ianuarie 2018

De ce se ia curentul?

Citez un cetatean nemultumit dupa intreruperea curentului din data de 27 ianuarie: Vânt nu, inundatii nu, viscol puternic sau arbori rupți nu,consum mare la partie nu,întreruperi din cauza datoriilor nu.Atunci care este motivul? Nici doamna de la dispecerat nu spune despre ce avarie este vorba., atunci ce să mai cred. Fiecare știe problemele personale din familie. Ce naiba am ajuns chiar că oile in stâna behăim ca să știm că existăm că de ascultat oricum nu ne asculta nimeni?”

Intr-adevar sunt suspecte intreruperile de curent, mai ales cele care se intampla exact cand este un „balci” organizat de primarie sau alt intreprinzator local, balci care umple statiunea de turisti. Coincidenta prima data, intamplare a doua oara, dar cand se intampla si a treia si a patra si din ce in ce mai des incat organizatorii deja pun in calcul si un generator de curent „in caz ca ... ” nu mai e lucru curat. 

O fi sabotaj? O fi razbunare? Nu detin raspunsul”
Daca e sabotaj nu cred ca e vorba de teroristi sau vreun betivan plin de andrenalina, dar e posibil sa fie cineva care nu doreste sa se intample nimic in Slanic, ca statiunea sa moara, sa poata fi vanduta pe un pret de nimic, sau merge pe principiul „daca eu nu, atunci nimeni” sau „daca voi nu ma vreti, eu vreau inapoi” sau ... 

O explicatie exista, dar nu acopera raspunsul la toate intrebarile. Seara si noaptea cand Slanicul a ramas fara iluminat public are o explicatie: Nu s-a platit curentul de ceva timp. Vedeti dumneavoastra cam din ce perioada si trageti concluziile.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu