vineri, 26 ianuarie 2018

Primarul Baciu a scumpit gunoiul

Afirmatia lor: "Primarul a scumpit gunoiul!"
Realitatea este urmatoarea:
Am atasat imagini cu urmatoarele documente: Proiectul de hotarare, Expunerea de motive a primarului Andrei Serban, a studiului realizat de insp. Poncos Eugen.
 

 

 
Urmare a acestor documente si studii a fost aprobata Hotararea de Consiliu Local nr. 93 din 21.12.2010 care specifica evolutia taxei "de gunoi" incepand cu 2010 si inca 14 ani de acum incolo, PE PERSOANA nu pe gospodarie. 

Cand aceasta taxa nu s-a incasat deloc sau s-a incasat pe gospodarie (nerespectandu-se HCL), cheltuielile de colectare, transport, depozitare au provocat minusurile în bugetul Utilprest din care cauza acum colegii mei de la respectiva firma sunt in somaj. 
Concluzia: 
Fosta administratie s-a jucat cu aceasta taxa dupa interese populiste, electorale, generand datoriile pe care azi le platim cu totii. 
Adevarul: Primarul nu a scumpit gunoiul, Hotararea de Consiliu Local nr. 93 din 21.12.2010 a făcut-o prin cei care au votat in Consiliul Local.

Argumente:
 

Stimate domn Fost vicePRIMAR, poate ne explicati de ce nu ati solicitat iesirea din ADIS din moment ce nu ati platit cotizatia. Aaaaa , nu se putea iesi pentru ca altfel nu aveam unde sa ducem gunoaiele, iar cresterea taxei de gunoi este valabila, conforma cu HCL mai sus amintita. 
Erati „Primar” la acea sedinta:

De ce nu ati platit cotizatia , vad ca ati aprobat-o. V-ati jucat cu primaria, ati luat decizii dupa cum batea vantul, nu va interesat ce sa va intampla „dupa”. Ati desconsiderat Legea, ati desconsiderat cetatenii Slanicului, incercati chiar si acum sa manipulati si sa mintiti.
Domnule Rahau, Legea este LEGE si se respecta, iar DATORIILE se platesc intotdeauna.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu