luni, 15 ianuarie 2018

Instalatie fotovoltaica la Scoala din Ciresoaia


Anul scolar 2007 – 2008 a inceput in comunitatea Ciresoaia intr-o scoala noua. Dupa zece ani, copiii din Ciresoaia au pasit pragul noii scoli, in urma sacrificiului facut in anii anteriori, procesul instructiv-educativ desfasurandu-se intr-un spatiu restrans, programul zilnic fiind in doua schimburi de la ora 8 pana la ora 18. Noua scoala este dotata cu sali de clasa spatioase, cu mobilier nou, laboratoare moderne si statie radio. Ea a fost construita din fonduri europene, valoarea fiind estimata la 321.000 euro.

Pentru aceasta realizare avem numai cuvinte de lauda la adresa Primarului si a celor care au muncit pentru construcția școlii.

Arata bine de tot, dar ce sunt chestiile alea de pe acoperis? Am auzit multe despre ele dar nu ca ar fi functionat vreodata. Oare cat curent au produs? De cata energie verde atat de laudata a beneficiat Scoala din Ciresoaia? 
Gurile rele spun ca acele panouri fotovoltaice nu au functionat niciodata, iar scoala din Ciresoaia plateste curentul ca orice scoala.


Montate sunt, se vad bine din exterior, dar sunt functionale?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu